lauantai 19. toukokuuta 2012

Neulovalle onnittelukortti ja ostosmatka Tallinnan Karnaluksiin


Meidän perheessä eivät ole omenat viskaantuneet kovinkaan kauas puusta, sillä myös äitimme on kova neulomaan. Äitienpäivälahjaksi olin luvannut tuoda lankoja Tallinnan matkalta ja tähän teemaan oli hauska tehdä kortti lankojen mukaan.
Kortin puikot ovat Kytsättären lähettämät ihanat bambupuikot, joita raaskin laittaa tähän tarkoitukseen juuri ja juuri. Kiitos hienosta yllätyksestä!


Karnaluksiin oli helppo löytää seuraamalla suomalaisten turistibusseja. Paikalle tullaan ovisummeria soittamalla ja valtaisa kauppa sijaitsee toisessa kerroksessa.


Lankaa ostin Karnaluksista sekä itselleni että äidilleni niin paljon että vähän aikaan ei lopu ja lisäksi toin naapurille Bernina-ompelukoneeseen puolia. Kauppa on juuri niin iso kuin vain toivoa voi ja todella ahdas.


Kannattaa tulla paikalle mahdollisimman aikaisin, sillä kun paikalle saapuu suomalaisia laivalastillinen alkaa tunnelma olla jo hieman hektinen. Lisäksi kaupan kassajärjestelyt ovat antiikkiset ja maksamista saattaa joutua odottamaan tovin.


Pelkästään vetoketjuja siellä oli pari hyllynväliä lattiasta kattoon ja oma hyllyvälikkö myös mm. saumurilangoille. On järkevää tulla paikalle tarkan ostoslistan kanssa, sillä kuulin kuinka suomalaisrouvat supattivat toisilleen etteivät osaa ostaa mitään kun kaikkea on niin paljon. Onneksi minulle ei päässyt käymään niin!


Myymälän työntekijät osasivat sujuvasti suomea, joten tänne uskaltaa tulla huonommallakin kielitaidolla. Ja jos iskee opinhimo, niin mukaansa voi ostaa pikkurahalla hienon seinätaulun.

Ei kommentteja: